16.07.2019

Kesäkattaus

Vietimme meillä viime lauantaina kivan saunaillan ystäväpariskuntamme kanssa. Kokkasin meille kesäisen illallisen tarjoten alkupalaksi juustoista kukkakaalikeittoa savuporolla, pääruoaksi lämminsavulohta, sitruunaisia hyrskypottuja ja salaattia. Olen ihan hurahtanut noihin hyrskypottuihin, ne on niiiin hyviä! Jälkkäriksi tein tutun turvalliset marjamaljat.

Kattaukseen innostuin ostamaan uudet kesäiset astiat Tokmannilta. Kaikki neljän kattaukseen tarvittavat astiat sai 20 eurolla.Kukkaset hain pihamme ruukkuistutuksista ja laitoin ne pieniin snapsilaseihin.Oli ihan valinnan vaikeus Tokmannilla noissa astioissa,  kun niitä oli vaikka mitä kivoja pastellisävyjä. Aikani pähkäiltyä päädyin hennon vihreisiin. Asettilautasissa oli kiva ruutukuvio.Kulhoissa ja lautasisa on samanlainen raitakuvio.

 


2 Responses to “Kesäkattaus”

  1. Avatar Sanna sanoo:

    Tosi kivat!Taidanpa itsekkin suunnata tokmannille:)