01.09.2019

Tyttäremme ikimuistoiset häät

Tervetuloa kuvien muodossa hetkeksi tyttäremme kauniiseen hääjuhlaan. Kaikki julkaisemani kuvat (paitsi pari blogin logolla merkattua) ovat valokuvaajan Roosa Blomin ottamia.”Kauan sitten minussa, aavistus jo sinustasilloin tuntemattoman,  tunnen nyt ja tunnustansä olit vaara liian suuri kiertää ja liian houkuttava ohittaa
en tiennyt kuinka kaikki voisikaan niin palaa, polttaakaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa, kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaankauan sitten jotenkin tuntematta aavistin, että illan harmaassa tulet vastaan pelottajos joskus pimeässä yksin seison ja liekki sammunut jo kylmä on, en tiedä voiko sitä eloon saada kukaan toinenkaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa, kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan en pidä kiinni, en työnnä sua pois ja pyytämättäkin tahtoisit jäädä
tänään ei satanutkaan vaikka taivas on ollut painava pitkään
kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa. Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan♥”

Kaunis aurinkoinen päivä, tunnelmallinen Haapajärven kirkko, upea juhlapaikka Espoon kartano ja niin kaunis hääpari sekä upeat juhlavieraat. Hääjuhlamme oli kaikinpuolin onnistunut ja ikimuistoinen.

10.8. 19 klo 15.00 kajahti Haapajärven kirkossa  Elton Johnin kaunis ”Can you feel the love tonight… ” ja ylpeä isä saatteli kauniin tyttärensä kirkon käytävää pitkin…….hänen tulevan aviopuolisonsa käsivarsilleSulhasen isä sekä kirkon oma pappi puhuivat kauniisti ja liittivät rakastuneen parin pyhään avioliittoon.Tyttäreni ystävätär lauloi niin kauniisti ja liikuttavasti Johanna Kurkelan Rakkauslaulun. Saanko esitellä; herra ja rouva Baumeister♥Saippuakuplien saattelemana tuore aviopari asteli onnellisena kirkon portaita kohti kirkon edessä odottavaa hääautoa.Espoon kartanon pöydät oli katettu kauniisti hääparille ja juhlavieraille.Hääpari oli tehnyt häävieraille vihkosen, jossa jokainen häävieras oli esitelty muutamalla lauseella. Niin hieno idea!Viinipulloissa oli tarrana kiinnitetty sulhasen veljen laatima hääparin logo.Seisovan pöydän antimet olivat erittäin herkullisia ja kauniisti esille laitettu.Ruokailun lomassa pidettiin puheita. Ensimmäinen puheenvuoro oli sulhasella, joka niin liikuttavasti kertoi heidän rakkaustarinaansa ♥Seuraavaksi pääsimme minä ja mieheni ääneen.  Häävieraat kun olivat Saksasta, Tanskasta, Luxembourgista,  Kanadasta ja Suomesta niin toteutimme puheemme niin, että minä puhuin englanniksi ja mieheni suomeksi.Kaasot pitivät myös niin liikuttavan, hauskan ja mukavan puheen. Kaunis viisikko eikö vain ♥Hääkakku oli todella hyvää. Se oli tilattu Tårta på Tårta -konditoriasta.Hääkimppu ja kukkakoristeet oli tilattu Ihana Kukkanen kukkakaupasta. Onnellinen hääpari lähti pian häiden jälkeen häämatkalle Kroatiaan, joten tyttäreni käytti heittokimppuna hääkimppuaan.Ihana rakkauden päivä, josta tuon tuostakin pulpahtelee kauniita hymyn huulille kirvoittavia muistoja♥ 


22 Responses to “Tyttäremme ikimuistoiset häät”

 1. Avatar Marita sanoo:

  Oi miten ihana kun laitoit häkellyttävän kauniita kuvia tänne! Sulhanen pitkä ja komea ja kaunis tyttärenne, ette voisi olla onnellisempia :) Runsaasti onnea ja siunausta nuorelle perheelle!

 2. Avatar Pia sanoo:

  Wau, kaunis pari ja niin komea sulhanen. Onnea myös teille vanhemmille.

 3. Avatar Annukka sanoo:

  Kaunis pari, kauniit kuvat ja taatusti ikimuistoiset häät. Onnea vielä kerran <3 (itse en varmastikaan olisi selvinnyt puheesta itkeä vollottomatta)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos, kyllä tässä vieläkin pilvissä leijailee muistellessa sitä ihanaa päivää. Ja kyllähän siinä puheessa tuli yks kappale aikalailla pätkissä takelleltua kun ei meinannut pystyä jatkamaan….

 4. Avatar MarjaK sanoo:

  Olipa ihania kuvia ja niin upea hääpari❤️
  Olikin oikein kansainväliset häät, kun vieraita oli noin monesta maasta. Onko sulhanen kotoisin muualta vai ihan suomalainen? Itse olin vuosi sitten myös häissä jossa oli ulkomaalaisia ja ne olivatkin oikein mielenkiintoiset. Puheita pidettiin suomeksi ja japaniksi😊

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Marja :) Sulhanen on kotoisin Saksasta, mutta asunut Kööpenhaminassa jo lähes 10 vuotta.

 5. Avatar Ella sanoo:

  Ihania kuvia, kuin satukirjasta. Onnea nuorelle parille ja vanhemmille! Hyvin pystyn samaistumaan tunnelmiin, kun poikamme hääjuhlat vasta vietettiin.

 6. Avatar Sanna sanoo:

  Ihanat kuvat,onnea kaikille teille!Nuori rakkaus on ihanaa:)itse rakastan Johanna Kurkelan ääntä ja musiikkia.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos :) Johannan ääni on kyllä niin upea ja niin oli tyttäreni ystävättärenkin <3

 7. Avatar Api sanoo:

  Niin kaunista!

 8. Häätunnelmlointi on ihanaa, onpa herkät ja kauniit kuvat, upea perhe ja pari!
  Onneksi olkoon tyttärellesi.

 9. Avatar Katariina sanoo:

  Ihania kuvia ja niin kaunis hääpari!
  Haluatko/haluatteko kertoa, mistä tyttäresi kaunis häämekko on hankittu? On nimittäin aivan ihana :)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon. Hääpuku on ostettu Oulusta Morsiusateljee Katariinasta (www.katariina.fi). Puku muuten on tulossa pesun jälkeen myyntiin, tosin se sijaitsee nyt Helsingissä.

 10. Avatar Kaura sanoo:

  Ihana postaus, kauniit häät! Paljon Onnea. <3

 11. Avatar Katariina sanoo:

  Okei! :) Laitan sinulle sähköpostia!