29.09.2019

Koukussa….

”Kaupallinen yhteistyö Viaplayn ja Indieplacen kanssa”

Minä olen vanhemmuuttani koukuttunut kaikenmaailman sarjoihin ja jonkin verran myös elokuviin. Niitä on tullut viime vuosina katseltua telkusta ja läppäriltä melkoiset määrät. Nyt kun lapset ovat maailmalla, niin aikaa on reilusti myös itsensä viihdyttämiseen.  Otinkin riemuissani vastaan kaupallisen yhteistyön Viaplayn ja Indieplacen kanssa. Viaplaysta löytyy niin kattava tarjonta mielenkiintoisia sarjoja ja leffoja, että alkaa olla jo valinnan vaikeus mitä seuraavaksi katsoo.Meillä on mieheni kanssa täysin erilainen maku leffojen ja jonkin verran myös sarjojen suhteen. Jotain rikossarjoja ollaan kyllä yhdessä katsottu telkusta ja varsinkin pohjoismaalaiset murhamysteerit ovat olleet meidän molempien mieleen. Näistä aloitimme juuri katsomaan yhdessä norjalaista Wisting-sarjaa. Tykkään kuitenkin katsoa myös jotain romanttisempia sarjoja, jotka eivät taas todellakaan uppoa mieheni makuun. Näistä mainitakseni Desperate Housewives, jota olen katsonut jo useammatkin kerrat. Olen muuten käynyt muutaman vuoden takaisen Los Angeles reissuni aikaan Universal Studioilla ihan aidoissa Wisteria Lane kulisseissa. Ihan huikea kokemus oli ajella Wisteria Lanen kadulla ja nähdä kaikki Desperate Housewives sarjan perheiden talot ihan livenä.Myös henkilökuvadokumentit kiinnostavat minua. Suosikiksi nousikin Viaplaystä löytynyt syksyn uutuussarja Eva. Se kertoo nyrkkeilijä Eva Wahlströmin elämästä kahden vuoden ajalta. Muutaman jakson olen siitä katsonut ja on siinä kyllä rautainen mimmi. Enpä ole tiennytkään miten rankkaa näläntunnetta joutuu kärsimään kun valmistautuu otteluun. Välistä kun joku sarja on kesken on ihan pakko ottaa läppäri mukaan arkiaskareisiinkin :) Hyvin sujuu katselu vaikka ihan pyykkejä narulle laittaessa. Ei vaan malta lopettaa vaan on katsottava #vieläyksi :D Ihan hurjan koukuttava oli yhdysvaltalainen dystopinen draamasarja The Handmaid’s TaleSen katselua ei vaan voinu lopettaa vaan läppäri oli otettava joka paikkaan, jopa siis näihin arkiaskareisiin. Miten joku voi keksiäkin sellaista draamaa! Se sarja tuli kyllä ahmittua muutamassa päivässä. Kotona illat kuluvat aika usein olohuoneen sohvalla sarjoja katsellessa. Nyt onkin sitten valinnanvaraa pitkäksi aikaa Viaplayn ansiosta. Mikäs siinä on istuskellessa kun vieressä köllöttelee oma karvaturri, jota ei kyllä leffat eikä sarjat kiinnosta pätkääkään, mutta mun leffaherkut kelpais kyllä.Yksi illan parhaista leffahetkistä on vetäytyä vuoteeseen lämpöisen peiton alle katselemaan suosikkielokuvia.  Varsinkin niinä iltoina kun isäntä katselee telkusta jotain kuivaa lännenleffaa. Meidän makkari on ihan toisessa päässä taloa, joten näin molemmat saavat rauhassa katsella omia kiinnostuksen kohteitaan. Tässä mulla on menossa leffa Nuori Astrid, joka kertoo meidän kaikkien tuntemasta yhdestä aikamme suurimman kirjailijan Astrid Lindgrenin elämästä. Hänhän on ollutkin varsinainen neitonen, joka uskalsi uhmata yhteiskunnallisia normeja seuratakseen omaa sydämen ääntään. Erittäin mielenkiintoinen henkilökuva meille niin rakkaiden ja suosittujen hahmojen, kuten Peppi Pitkätossun, Vaahteramäen Eemelin, Ronja Ryövärintyttären ja Katto-Kassisen luojasta. Tietysti sarjat ja leffat voi katsella hyödyllisemmälläkin tavalla; nimittäin nyt niin trendikkään painolla varustetun hulavanteen kera. Abba elokuva Mamma Mia; Here we go again saa lanteet liikkumaan rytmikkäästi. Olen käynyt tuon leffan katsomassa elokuvateatterissa ja siellä tuntui, ettei voinut paikallaan pysyä kun niin laulatti ja tanssitutti. No kotona Viaplaystä leffaa katsellessa saa laulaa ja lannetta heiluttaa niin paljon kuin haluaa! On muuten sarjassa leffat, joita voi katsoa vaikka useammankin kerran.Pitemmät automatkakin sujuvat nykyään Viaplayn ansiosta rattoisasti kun isäntä ajaa minä katselen siinä vieressä tyytyväisenä sarjoja. Sarjoja ja leffoja voi myös ladata älypuhelimelle ja katsella ilman nettiyhteyttä offlinessa. Tämä mahdollisuus tulee jatkossa viihdyttämään minun lentomatkojani Helsinkiin ja Kööpenhaminaan.Teilläkin arvoisat blogini lukijat on mahdollisuus voittaa 2 kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketin katseluaikaa Viaplayssä. Arvontaan osallistut kertomalla tämän postauksen kommenttikenttään miten ja missä sinä toteuttaisit #vieläyksi katsomishetken Viaplayn parissa?  Kaikkien osallistujien joukosta arvotaan 1 voittaja. Arvonta-aikaa on 6.10.2019 asti. Arvonnan säännöt löydät täältä. Viaplayn tarjontaan kannattaa käydä tutustumassa heidän nettisivuillaan. Siellä löytyy varmasti jokaiseen makuun leffoja ja sarjoja.

 

 

 


10 Responses to “Koukussa….”

 1. Avatar Marita sanoo:

  Minä katselisin leffoja tai sarjoja kesämökilläni pitkinä valoisina kesäöinä kun uni ei tule silmäään #vieläyksi

 2. Avatar Saila sanoo:

  Vitsit, lentomatkat Roi-Hki-Ams ja takasin olis kyllä omihaan semmoselle #vieläyksi -tuokioile! :)

 3. Avatar Laura V sanoo:

  Toteuttaisin sen harvinaisella sarjamaratonilla rakkaan kanssa. Yksi viikonloppupäivä, ei kotitöitä, ei muita menoja. Vain kahdenkeskistä aikaa, sohva, viltti ja herkut.

 4. Avatar Johanna sanoo:

  Handmaids Tale on kyllä toodella koukuttava! Desperate Housewives on myös tullut katsottua useampaan kertaan :) Pitkät, pimeät talvi-illat on ehdottomasti täydellistä aikaa toteuttaa #vieläyksi-tuokioita leffamaratonien merkeissä!

 5. Avatar Nelliina sanoo:

  Viikonloppuna miehen kanssa laatuaikaa kotisohvalla esim Nuori Astrid olis yksi kiinnostavista leffoista. Mukaan kivaan arvontaan 👍

 6. Avatar Mrsaaaa sanoo:

  Viikonloppuaamuna kynttilänvalossa ihan yksin sohvannurkassa ❤️ #vieläyksi

 7. Avatar ida ihana sanoo:

  Toteuttaisin tottakai poikaystävän kainalossa kotona :)
  Tosin tuota mun lempparisarjaa Desperate Housewifes pitäisi varmaan katsoa sellaisena iltana, kun hän ei ole kotona ja kutsua vaikka sisko kaveriksi ;)

  Mukavaa viikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 8. Avatar Anne sanoo:

  Kotona sohvannurkassa sarjojen parissa kynttilänvalossa 😍

 9. Avatar Satu sanoo:

  Kotona kun lapsi nukkuu päikkäreitä niin viettäisin omaa aikaa sekä viikonloppuisin miehen kainalossa katsoittaisiin leffoja.

 10. Avatar Kielo sanoo:

  Katselisin elokuvia vapaapäivisin :)