10.10.2019

Uusi tuoli eteiseen?

Olen jo pitkään miettinyt tuolihankintaa eteiseen. Kuvassa näkyvä pieni lastentuoli on ajanut kyllä asiansa yllättävän hyvin, mutta kuitenkin mieli tekisi laittaa sen paikalle joku kiva puutuoli. Se voisi olla joku designtuolikin. Jospa minäkin nyt hankkisin sen ensimmäisen designhuonekaluni ;)Yksi suosikki on tietysti se kuuluisa Carl Hansen & Son CH24 Wishbone-tuoli. Edullisimmillaan sen saisi saippuoituna pyökkinä hintaan 512 euroa.  Jonkin verran kuitenkin itseäni häiritsee kun sitä näkyy niin paljon. Kaunis se on kieltämättä.Etsiskelin sitten vähän vastaavan näköisiä ja pari muutakin varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyi.  Kotimainen suunnittelija olisi plussaa tässä Sami Kallion luomassa In Between SK1 tuolissa.  Tuolin muoto on mielestäni kaunis. Materiaali on valkoöljyttyä tammea ja hintakin olisi vähän edullisempi; 408 euroa.

Kolmas vaihtoehto on Børge Mogensenin suunnittelema J39 tuoli. Tuolia löytyy kolmeen eriväriin sävytettynä tammena. Kiinnostavin olisi saippuoitu tammen sävy.Tuoli on vuoden loppuun tarjouksessa Finnish Design Shopissa 497 euron hintaan (ovh 711 euroa). Minkähän noista valitsisin, mitä mieltä olette?


11 Responses to “Uusi tuoli eteiseen?”

 1. Avatar Pia sanoo:

  Minun valinta olisi ehdottamasti Carl Hansen & Son CH24 Wishbone-tuoli. On vaan yksinkertaisesti niin kaunis.

  • Avatar soile sanoo:

   Kyllä se tosiaankin on noista kaunein ja ehkä minä sen kuitenkin hankin, vaikka sitä näkyykin jo monessa kodissa ympäri maailman :D

  • Avatar soile sanoo:

   Kyllä se tosiaankin on noista kaunein ja ehkä minä sen kuitenkin hankin, vaikka sitä näkyykin jo monessa kodissa ympäri maailman :D

 2. Avatar leena sanoo:

  tuo vanha valkoinen sopii paremmin kuin hyvin aulaan.ei tarvitse vaihtaa :)

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Eka tuoli tottatosiaan upea,liiankin upea eteiseen.
  Itse valitsisin eteiseen viimeisen,yksinkertaisen simppelin tuolin:)

 4. Avatar Eija sanoo:

  Valitsisin viimeisen, koska mietin onko kaksi muuta hankalat istua ja laittaa esim.kenkiä jos on talvitakki yllä, ahtaat?

  • Avatar soile sanoo:

   Hyvä pointti, mutta siinä on vieressä eteisryhmän yhteydessä istumataso, jota voi myös käyttää. Yleensä vain minä istuskelen tuolissa ja vain silloin kun vieraat ovat lähdössä ja pukevat vaatteita ylleen.

 5. Avatar Seija Järvinen sanoo:

  Tämä kolmas eli Finnish design shopin J39. Yksinkertaisen kaunis ja melko komeessa tarjouksessa vielä.