01.12.2019

Pik pik pikkujouluset

Vietettiin eilen pienen ystävättäreni porukan kanssa pienoisia pikkujouluja meillä. Jouluruokaa, ihanaa seuraa, höpötystä, kuulumisia. Oli kivaa. Kattaus näytti tältä.Hyasintit näytti tosi kivoilta viinilaseissa.Servetit pyöräytin vähän erillä tapaa. Facebookin kautta löytyi kivoja servettiohjeita.Koristeena hyasinttien kera oli tuikkuja ja joulupalloja. Myös patterivaloketju antoi lisää valoa kattaukseen.

 


6 Responses to “Pik pik pikkujouluset”

 1. Avatar Marita sanoo:

  Soile, olet kyllä kattauksen Suomenmestari, ellei MM (!). Kaikki nuo servettitaitokset, hyasinttisipulit pikareissa ym. ym. Nautinnolla tutkiskelen kattauksiasi ja koitan laittaa vinkkiä korvan ja silmän taakse :). Hyvää 1. adventtia!

 2. Avatar Vappu sanoo:

  Mitä herkuttelitte 😊

 3. Avatar Annukka sanoo:

  Samoilla linjoilla Maritan kanssa :).

  Erityisesti hyasintit viinilaseissa on kyllä todellakin kiva idis!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Annukka. Hyasintit sopi kyllä kivasti noihin varmaan kohta 30 vuotta vanhoihin Ikean viinilaseihin :)