26.12.2019

Ennennäkemätöntä kattauksessamme

Meidän joulupöydässä oli jotain aivan uutta, itseasiassa jotain sellaista mitä ei kattauksissani ole koskaan nähty; ensimmäistä kertaa aidot kangasservetit. Olen jo vuosia sitten ostanut metsänvihreää pellavakangasta, josta tarkoitukseni oli tehdä kangasservettejä. Nyt vihdoin sain ne tehtyä joulupöytäämme koristamaan.Ne syntyivät tosi helposti; siksakkasin vain reunat noin sentin päästä ja poistin langat reunasta. Minusta niistä tuli tosi kivat! Joulukattauksemme oli siis valko-vihreä kultaisin somistein tänä jouluna.Pöydän keskelle tein asetelman tekohavusta, aidosta eukalyptyksen oksasta ja aidoista valkoisista neilikoista.Lisäsin koristeeseen myös kultaisia somisteita.Nautimme perinteisiä joulun herkkuja; kinkkua, lohta, karjalanpaistia ja salaatteja.Tyttäreni valmisti kolmen suklaan juustokakun kaunein jouluisin koristein.


8 Responses to “Ennennäkemätöntä kattauksessamme”

 1. Avatar Marja K sanoo:

  Kyllä on kaunis kattaus. Olet niin taitava koristamaan kotiasi, oikein silmä lepää. Oikein ihanaa loppuvuotta sekä hyvää alkavaa vuotta 2020!💖

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Todella kaunis kattaus!Lempisävyni siinä.Ihanaa tapaninpäivää!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon, tuo väriyhdistelmä oli kyllä raikas. Hyvää Tapaninpäivää myös sinulle.

 3. Avatar Riikka sanoo:

  Onpa ihana kattaus ja kauniita joulukuvia!

 4. Avatar Sirkku sanoo:

  Hieno joulukattaus! Pidin harmonisesta värimaailmasta kovasti! ! Kiitos. Hyvää Uutta Vuotta!